Haaste 197:

Taustapaperin reunat, valokuvan reunat, journaling-lapun reunat, kuviopaperin reunat... Värjää työstä jonkin osion reunat joko utuisiksi tai selvästi tussaten. Korosta kuvaa tai häivytä paperia - reunojen värjäämisellä voi saada niin paljon kivoja ja erilaisia efektejä aikaiseksi. Käytä maalia, mustetta tai muuta haluamaasi väriainetta!
 

Tällainen läpyskä syntyi näillä virikeillä:

Pahoittelen kuvan huonoa laatua. Miä en vaan osaa kuvata näitä tuotoksiani, eikä ne mahdu mun skanneriin. Jos raahais mukana työpaikalle...?

Mulla on paha taipumus ostaa aina isokuvioisia skräppäyspapereita. Niillä ei oikeesti tee mitään! Kun tulee tarve skräpätä, kaipaisi aina jotain hillittyä. Tää oli lähinnä neutraalia paperia, mikä mun kokoelmasta löytyi. Se sitten määräsi inhan pinkin värimaailman. (Edellinen haastetyö taisi noudattaa vähän samaa väriskaalaa?).

Paperin reunat on ensin "harjattu" valkoisella maalilla, sitten asettelin maskit päälle ja tuputin vielä sekoittamallani vaaleanpunaisella. Sitten revin reunasta paloja ja osan reunasta käsittelin Fired Brick Distress Inkillä ja sen jälkeen karmiinin(?)punaisella maalilla. Eli reunat on ainakin värjätty moneen kertaan!

 

Olisin halunnut tehdä koko otsikon chipboard aakkosilla, mutta koska joistakin aakkosista oli vajetta, tyydyin pelkkään alkukirjaimeen ja ompelin loput. Mittanauhateippi on löytöni Ruotsista Lagerhausista ja viljelen sitä joka paikkaan. Tähän työhön se jopa sopii teeman puolesta, kun senttejen ja kilojen karistamisesta on kyse!

Tekstipohjana on Tim Holtzin Sewing Room stanssilla tehty sovitusnukke ja samaisen kappaleen leikkaamisesta jäänyttä paperiroskaa käytin sabluunana punaisen nuken tuputtamiselle.

That's it!