Äiti karkasi Thaimaahan täksi pääsiäiseksi, joten pashan valmistus jäi minun harteilleni. Muuntelin ihan oman reseptin ja hyvää tuli. Tässä pashassa on suklaamuruja ja sokeroituja kirsikoita. En välitä niistä sukaateista ja mantelirouheista. Ne vaan pilaa pashan koostumuksen. Valkoisesta ja keltaisesta marsipaanista askartelin narsisseja koristeeksi.

Suolaista edusti lainattu respti. Tein lohikakun, jonka pinnassa piti Pääsiäisen kunniaksi olla lampaita, mutta ruisleivät turposivat sen verran, että vaatii melkoista mielikuvitusta nähdä lampaat kakun pinnassa. Ajatus on tärkein? Lampaan mallisella piparimuotilla miä ruisleivät anyways leikkasin.

Ja sitten omaa herkkua; cantaloupea, vesimelonia ja mansikoita lillumassa alkoholittomassa mojitossa, nams!

Kristus on ylösnoussut! Totisesti on! Hyvää Pääsiäistä!